23 januari 2020

In 2020 geen verlaging van de pensioenen

Ieder kwartaal brengen wij een bericht uit waarin wij de pers informeren over onze financiële situatie. Dat bericht bevat cijfers over onze dekkingsgraad, over de rente en over het rendement van het afgelopen kwartaal.

Lees het volledige kwartaalbericht

Vernieuwde website live!

Wij introduceren met veel plezier onze nieuwe website. Met duidelijke navigatie en heldere taal. En natuurlijk goed leesbaar op tablet en mobiel. In korte video’s leggen onze pensioenconsulenten onderwerpen uit die zij in het dagelijkse leven tegenkomen. Naast deze nieuwe digitale stap, blijft persoonlijke dienstverlening belangrijk. U kunt ons daarom altijd bellen of een persoonlijk gesprek aanvragen.

Nieuwsgierig geworden?

Ga naar www.pmepensioen.nl

Over de kracht van ons stelsel

PME is overtuigd van de kracht van een collectief pensioenstelsel. De video hieronder vertelt meer.

Alle post digitaal?

Kies in Mijn PME voor digitaal, dan sturen wij je een seintje per e-mail als er een nieuw document voor je klaar staat. Dat scheelt veel papier – dus bomen – én postzegels. Dan heb je bovendien al je persoonlijke pensioeninformatie op één plek en hoef je niets te missen.

Weet je hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd? En wat er nog meer geregeld is wanneer jou iets overkomt. Het staat allemaal in Mijn PME.

Inloggen, e-mail invoeren, klaar!

Arrow-prev