22 april 2021

Dekkingsgraad boven de 100%

Ieder kwartaal brengen wij een bericht uit waarin wij de pers informeren over onze financiële situatie. Dat bericht bevat cijfers over hoe we er voor staan en over het rendement van het afgelopen kwartaal.

Lees het volledige kwartaalbericht

Extra partnerpensioen regelen?

Bij PME is een compleet pensioenpakket geregeld. Zo is er een uitkering voor je partner geregeld, die je partner levenslang krijgt wanneer je overlijdt. Is het partnerpensioen niet genoeg voor je partner om van rond te komen? Dan kun je Anw-hiaatpensioen verzekeren. Deze verzekering zorgt voor extra partnerpensioen. Je partner ontvangt dit extra partnerpensioen tot hij of zij de AOW krijgt.

Ben je nieuw bij PME? Je ontvangt standaard per post een offerte om Anw-hiaatpensioen te verzekeren. Wil je het liever digitaal regelen? Dat kan ook. De verzekering aanvragen gaat het snelst via Mijn PME. We nemen je daar stap voor stap mee door de aanvraag. Ben je al deelnemer bij PME maar wil je toch nog ANW-hiaatpensioen afsluiten? Log dan in via Mijn PME om de verzekering aan te vragen. 

Bekijk onze vernieuwde pagina over Anw-hiaatpensioen

PME magazine komt er weer aan én digitaal beschikbaar

Eind mei komt de nieuwe editie van PME magazine uit. We bieden u de keuze aan om het magazine niet meer per post maar alleen digitaal te ontvangen. Dat bespaart drukkosten, postzegels én bomen. Kies in Mijn PME voor alle post digitaal bij ‘Hoe ontvang ik mijn post'. Kiest u ervoor om het magazine digitaal te lezen, dan ontvangt u een seintje wanneer het magazine online klaar staat.

Bekijk de laatste edities

Beeldbellen of een persoonlijk gesprek? Onze consulenten staan voor je klaar!

Heb je vragen over je pensioen en wil je een afspraak maken met een consulent van PME? Ook in coronatijd is dat natuurlijk mogelijk. Via een beeldgesprek in het programma Microsoft Teams kun je eenvoudig en veilig al jouw vragen stellen. Je hebt hiervoor alleen een computer of laptop met camera nodig. De consulent kan je helpen bij het gebruik van Microsoft Teams.  

Wil je liever persoonlijk afspreken? Neem dan zeker ook contact met de consulent in je regio. Zij kunnen dan met jou bekijken of er andere mogelijkheden zijn. 

Maak een afspraak

Ga jij in gesprek over later?

Ga jij binnen 5 jaar met pensioen? Maar je weet niet goed hoe dit gaat en wat je moet doen? Meld je dan aan voor een online gesprek met andere PME deelnemers. We gaan niet diep in op allerlei berekeningen. We zullen vooral stilstaan bij hoe je je kan voorbereiden. Wat als je de komende jaren wat minder wilt werken? Wat als je nog geen idee hebt over hoe het later moet? We nodigen ook recent gepensioneerden van PME uit om hun ervaring en tips met je te delen. Na dit gesprek weet je meer over wat mogelijk is en kan je je toekomst concreter uitstippelen.

Lijkt het je leuk en nuttig, meld je aan via het formulier op de website.

Blik op jouw financiële toekomst

Hoeveel pensioen krijg ik later? Hoeveel heb ik eigenlijk nodig? En welke keuzes heb ik als ik met pensioen ga? Om een antwoord te krijgen op deze vragen heeft PME digitale tools. Voor iedereen is er een passende beschikbaar, afhankelijk van je behoefte of je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan of je dichtbij of veraf van je pensioen staat en of je alleen bij PME of bij meerdere organisaties pensioen hebt opgebouwd. Heb je persoonlijke hulp nodig? Dat kan altijd, neem dan contact op met een pensioenconsulent in jouw regio.

Welke tool past bij jou?

Arrow-prev Arrow-next