21 juli 2022

Uw pensioen met 1,29% verhoogd

Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Vooruitlopend daarop versoepelde de overheid per 1 juli 2022 de regels die gelden voor het verhogen van pensioenen. Daardoor konden wij vanaf die datum uw pensioen verhogen met 1,29%.

Lees meer over het verhogen van de pensioenen

Webinar op 15 september

Benieuwd wat het nieuwe pensioenstelsel inhoudt? Wilt u weten wat dit voor u gaat betekenen? Meld u aan voor ons gratis webinar op 15 september.

Ons webinar vindt plaats op donderdagavond 15 september 2022 van 20:00 tot 20:45 uur. Onze voorzitter Eric Uijen en pensioenspecialisten praten u bij. U krijgt informatie over wat er allemaal staat te gebeuren. Ook gaan we in op het verhogen van de pensioenen en andere actuele zaken. En heeft u vragen? Stel die dan gerust tijdens het webinar.

Meld u aan voor het webinar

Verbetering dekkingsgraad door hogere rente

Hoe staat PME ervoor? Dat kunt u zien aan de dekkingsgraad. De dekkingsgraad geeft aan of wij genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen, nu en in de toekomst. Onze dekkingsgraad is in het tweede kwartaal van 2022 verder gestegen.

Lees hoe wij ervoor staan

Bestuursleden herbenoemd

Theo Bruinsma en Rik Grutters zijn per 1 juli 2022 allebei herbenoemd als bestuursleden namens de pensioengerechtigden.

Lees meer over de herbenoeming

Jaarverslag in vogelvlucht

De belangrijkste feiten en gebeurtenissen van het jaar 2021 hebben we voor u op een rij gezet in de beknopte versie van het jaarverslag. Zo weet u snel hoe PME ervoor staat en wat we in 2021 hebben gedaan. Benieuwd? Het jaarverslag is te vinden bij de publicaties op onze website. Daar zijn ook het laatste nieuws, blogs over verantwoord beleggen én de online versie van ons magazine te bekijken.

Ontdek de publicaties op onze website

We staan voor u klaar

Heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op. Elke werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur staan onze experts voor u klaar. Bel ons op (088) 1947 001, chat met ons of mail naar deelnemer@pmepensioen.nl.

Arrow-prev Arrow-next