20 oktober 2022

Bekijk ons webinar over het nieuwe pensioenstelsel

Ons pensioenstelsel gaat veranderen. Tijdens het webinar op 15 september vertelden we wat de plannen zijn en gaven we antwoord op vragen. We legden ook uit dat de regels soepeler zijn geworden voor het verhogen van pensioenen. Daardoor konden we vanaf 1 juli alle pensioenen met 1,29% verhogen. U kunt het webinar nu terugkijken.

Bekijk het webinar

Hoeveel risico mag PME wat u betreft nemen?

Wij beleggen voor uw pensioen. Dat levert meer op dan sparen. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. We willen graag van u weten hoe u denkt over die risico’s. Wilt u bijvoorbeeld meer zekerheid? Of neemt u liever wat meer risico, waardoor uw pensioen misschien hoger wordt? Daarom krijgt u eind november een mail van ons met een link naar een vragenlijst. Doet u mee? Met uw antwoorden kunnen we nog beter keuzes maken voor onze beleggingen.  

Lees meer over het onderzoek

Dekkingsgraad PME is gestegen

Het is een moeilijk kwartaal geweest op de beurs. Toch is onze dekkingsgraad in het derde kwartaal van 2022 verder gestegen. De dekkingsgraad geeft aan of we genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen, nu en in de toekomst.

Check hoe we ervoor staan

We staan voor u klaar

Heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op. Elke werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur staan onze experts voor u klaar. Bel ons op
(088) 1947 001, chat met ons of mail naar deelnemer@pmepensioen.nl.

Arrow-prev Arrow-next