21 januari 2021

PME verlaagt pensioenen in 2021 niet

Ieder kwartaal brengen wij een bericht uit waarin wij de pers informeren over onze financiële situatie. Dat bericht bevat cijfers over hoe we er voor staan en over het rendement van het afgelopen kwartaal.

Lees het volledige kwartaalbericht

Pensioen regelen we samen

Pensioen is volop in het nieuws of het nu gaat over verlagingen of het nieuwe stelsel wat nu vorm wordt gegeven. Toch blijft een ding als een paal boven water staan: pensioen regelen we het beste samen. In het huidige stelsel en ook in het nieuwe. In dit artikel uit ons PME magazine leest u meer over de achtergrond van pensioen.

Goed om te weten is dat er op dit moment voor u nog niets verandert. Uiterlijk 2026 wordt het nieuwe stelsel ingevoerd.

Lees het volledige artikel

Op deze data ontvangt u uw pensioen

Wij maken uw pensioen in het eerste kwartaal van 2021 op de volgende data over aan uw bank:

  • Donderdag 21 januari 2021
  • Woensdag 24 februari 2021
  • Woensdag 24 maart 2021

Het verschilt per bank of uw geld ook op dezelfde dag op uw rekening staat.

Alle betaaldata voor 2021 weten?

Uw pensioenoverzicht en jaaropgave

Deze maand ontvangt u twee belangrijke documenten van PME: het pensioenoverzicht pensioengerechtigden 2021 en de jaaropgave 2020. U kreeg een melding per e-mail of een brief in uw brievenbus.

Uw pensioenoverzicht
Het pensioenoverzicht heeft u half januari ontvangen. Hierop ziet u hoeveel pensioen u in 2020 ontving en wat u in 2021 gaat ontvangen. Let op: per 1 januari 2021 zijn de belastingtarieven aangepast. Hierdoor kan uw netto uitkering hoger of lager zijn. U vindt hier meer informatie.

Uw jaaropgave
Uw jaaropgave is een apart document en versturen wij vanaf eind januari. Hierop staan alle gegevens die u nodig heeft voor uw belastingaangifte 2020.

Op bezoek bij Royal Delft: ‘Elke ochtend kom ik zingend binnen’.  

Een van Nederlands wereldvermaarde ambachtsproducten is Delfts Blauw. Dit sieraardewerk wordt vervaardigd bij Royal Delft. Al sinds 1653. En Royal Delft is - vanuit de historie -  een werkgever van PME. PME nam een kijkje in de fabriek en het museum van dit unieke bedrijf, en sprak met de toegewijde mensen die er werken. Zoals Bart Rietkerk, die elke dag zingend de dag begint. U leest het hele artikel in PME magazine.

Ontvangt u ons PME magazine per post? U heeft tot 1 februari om het bijgevoegde kaartje op te sturen. Vul in dat u het PME magazine online wilt lezen en doe het direct op de post. U maakt dan kans op twee tickets voor het Royal Delft museum. 

Lees het volledige artikel

Arrow-prev Arrow-next