Actueel. Kort nieuws

PME investeert opnieuw in eigen sector

De afgelopen jaren stak PME al 100 miljoen euro in twee fondsen van Innovation Industries. En eerder dit jaar kwam daar nog eens 75 miljoen bij voor een derde fonds. Geld waarmee snelgroeiende technologiebedrijven in Nederland zich verder kunnen ontwikkelen. Zo dragen we bij aan de innovatiekracht en werkgelegenheid in onze eigen sector. En is het makkelijker om cruciale technologie en patenten in Nederland te houden.

Seintje van PME in je Berichtenbox

Ken je de Berichtenbox? Dat is je persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid. Je vindt er bijvoorbeeld brieven van de Belastingdienst en de gemeente. Vanaf juli 2023 doet ook PME hieraan mee. Wil je via de Berichtenbox een seintje als er op onze website belangrijke pensioenpost voor je klaarstaat? Ga naar www.mijnoverheid.nl, log in met je DigiD en zet een vinkje bij PME Pensioenfonds. Handig, veilig en het scheelt een hoop papier!

Ook met je verhaal in PME magazine?

We maken dit magazine niet alleen vóór onze lezers maar zeker ook mét onze lezers. We zijn daarom altijd op zoek naar mooie verhalen uit de branche. Ben je net begonnen aan een nieuwe baan? Wil je graag je bedrijf in de schijnwerpers zetten? Of heb je bijzondere plannen voor je pensioen? Laat het ons weten via magazine@pmepensioen.nl.

Lynda staat klaar voor al je pensioenvragen

Voor je pensioen kun je allerlei keuzes maken. Wil je weten wat die keuzes voor jou persoonlijk betekenen? Onze consulenten rekenen het graag voor je uit. Sinds kort heeft het team er een nieuwe consulent bij:

Lynda van der Pas

Wie ben je en wat doe je?

“Ik ben Lynda, ik ben 56 jaar en ik kom uit Brabant. Een paar maanden geleden ben ik gestart bij PME. Maar ik werk al jaren in de pensioenen. Zo heb ik voor verschillende pensioenadministrateurs gewerkt, en ook daar voerde ik pensioengesprekken met mensen.”

Wat maakt dit werk zo leuk?

“Pensioen is voor veel mensen een ingewikkeld onderwerp. Toch wil iedereen de juiste keuzes maken. Ik vind het fijn om daarbij te helpen. Als mensen met me gesproken hebben, valt er vaak een last van ze af. Eindelijk duidelijkheid! Vaak zeggen ze aan het einde van een gesprek: nu kan ik me écht gaan verheugen op m’n pensioen.”

Heb je nog een goeie pensioentip?

“Ja, een heel eenvoudige: maak een afspraak met ons als je een vraag hebt over je pensioen. Een gesprek of een berekening is gratis, dus maak daar gebruik van!”

Lynda of een van haar collega’s spreken?
Maak een afspraak via pmepensioen.nl/werknemersconsulent.

Arrow-prev Arrow-next