column. Eric Uijen

Voorjaar.

foto: michel heerkens

De natuur staat in bloei. Het is een tijd waar ik blij van word. We ervaren een stijgende lijn. Ook al weten we dat er weer een moment komt waarop de bladeren vallen en de temperatuur omlaag gaat. De wisseling van seizoenen doet denken aan de beurs. Dan gaan de aandelenkoersen omhoog. Dan dalen ze weer. In de eerste maanden van 2020 is de beurs als gevolg van het coronavirus flink gedaald. Natuurlijk schrikken wij daarvan. Maar wat zakt, zal uiteindelijk ook weer omhoog gaan. PME belegt op de lange termijn. Dat is het minst risicovol. Over onze beleggingen en onze dekkingsgraad houden wij u uiteraard op de hoogte. Op pmepensioen.nl vindt u geregeld nieuws hierover.
Als langetermijnbelegger gelooft PME in duurzame investeringen. In bedrijven die werken aan een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen. Een prachtig voorbeeld is onze investering in Microsure uit Son. Het verhaal van deze onderneming begon acht jaar geleden. Een student in Eindhoven kreeg het idee voor een operatierobot die chirurgen beter ondersteunt bij hersteloperaties na borstkanker.  Na jaren van hard werken is deze robot er.  En dat niet alleen. Hij blijkt een medische wereldprimeur. U leest erover in dit artikel.
Ik wens u een fijne zomer in goede gezondheid.

Eric Uijen, voorzitter uitvoerend bestuur PME

 

colofon. 


PME magazine
is een uitgave van het PME Pensioenfonds.
Het wordt verspreid onder de aangesloten werkgevers, deelnemers en gepensioneerden van het pensioenfonds en overige relaties van PME.  
PME Pensioenfonds, magazine@pmepensioenfonds.nl 
PME Anna Eelhart Productie en eindredactie Van Luyken, Haarlem Tekst Howard Krol Vormgeving www.curve.nl, Haarlem 

Arrow-prev Arrow-next