Actueel. Kort nieuws

Uw pensioen is met 3,26 procent verhoogd

Op 1 januari 2024 is uw pensioen bij PME met 3,26 procent verhoogd. We hebben uw hogere pensioen rond 23 januari voor het eerst naar u overgemaakt. De verhoging is mogelijk door versoepelde regels van de overheid. Met die versoepeling loopt de overheid alvast vooruit op de nieuwe regels voor pensioen. PME stapt naar verwachting op 1 januari 2026 over op deze nieuwe regels. Meer weten? Kijk op pmepensioen.nl/verhoging.

Seintje van PME in uw Berichtenbox

Kent u de Berichtenbox? Dat is uw persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid. U vindt er bijvoorbeeld brieven van de Belastingdienst en de gemeente. PME doet hier ook aan mee. Wilt u via de Berichtenbox een seintje als er op onze website belangrijke pensioenpost voor u klaarstaat? Ga naar www.mijnoverheid.nl, log in met uw DigiD en zet een vinkje bij PME Pensioenfonds. Handig, veilig en het scheelt een hoop papier!

Jaaropgave en specificatie

In januari heeft u uw jaaropgave van 2023 en een specificatie van ons gekregen. De jaaropgave heeft u nodig voor uw belastingaangifte. En in de specificatie staat hoeveel pensioen u ontvangt in 2024. Meer weten over uw pen­sioen in 2024? Kijk op pmepensioen.nl/pensioen2024. U vindt er bijvoorbeeld alle betaaldata in 2024 en infor­matie over de bijdrage Zorgverzekeringswet. .

Privacy­verklaring bijgewerkt

We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe we dat precies doen? Dat leest u in onze privacyverklaring. We hebben deze verklaring bijgewerkt. Daarin staat nu ook dat we persoonsgegevens kunnen gebruiken om onze e-mails te meten. Zo zorgen we voor informatie die goed past bij de ontvanger.  
Lees de hele verklaring op pmepensioen.nl/privacy-statement.

Betaaldata pensioenen

We maken uw pensioen op de volgende momenten naar u over. Uw pensioen staat meestal dezelfde dag op uw rekening.

  • Donderdag 22 februari
  • Donderdag 21 maart
  • Dinsdag 23 april
  • Donderdag 23 mei
  • Maandag 24 juni
  • Dinsdag 23 juli
  • Donderdag 22 augustus
  • Maandag 23 september
Arrow-prev Arrow-next