column. Eric Uijen

Flexibel.

foto: michel heerkens

2020 is een heel ander jaar geworden dan we op 1 januari hadden kunnen bedenken. We moesten veel gewoontes overboord zetten. Ik vond dat best lastig, gewoontedier als ik ben. Ik vind het heerlijk om vroeg op kantoor te zijn en, met een kop koffie in de hand, te werken aan een goed, duurzaam, persoonlijk en betaalbaar pensioen. Nu werk ik bijna altijd vanuit huis. Hoewel ik kantoor en collega’s mis, ben ik blij dat ik thuis kán werken. Voor een flink aantal van jullie is dat lastig. Fabrieken gingen dit voorjaar dicht, startten in de zomer weer op en zijn nu misschien opnieuw dicht.

Het coronavirus vraagt enorm veel flexibiliteit. Ik vind dat wij het er best goed vanaf brengen. Zo zijn onze pensioenconsulenten overgestapt op beeldbellen. En Koninklijke Auping maakt sinds april medische mondkapjes. Bij het woord flexibiliteit denk ik ook aan het nieuwe pensioenstelsel. De komende tijd gaan we ons stelsel aanpassen. Daar hebben we elkaar voor nodig, we doen het samen. Net zoals we samen deze pandemie het hoofd bieden.

Ik wens je mooie feestdagen en een gezond 2021.

Eric Uijen, voorzitter uitvoerend bestuur PME

 

colofon. 


PME magazine
is een uitgave van het PME Pensioenfonds.
Het wordt verspreid onder de aangesloten werkgevers, deelnemers en gepensioneerden van het pensioenfonds en overige relaties van PME.  
PME Pensioenfonds, magazine@pmepensioenfonds.nl 
PME Anna Eelhart Productie en eindredactie Van Luyken, Haarlem Tekst Howard Krol en Suus van Geffen Vormgeving www.curve.nl, Haarlem 

Arrow-prev Arrow-next